Breaking news

Monica Niculescu, bătută măr în finală la Hobart de o jucătoare venită din calificări

loading...

Monica Niculescu a încasat sâmbătă, o înfrângere usturătoare în finala de la Hobart, de la o jucătoare modestă, venită din calificări şi aflată abia pe locul 126 în lume. Românca a jucat execrabil şi a pierdut şansa de a câştiga trofeul la Hobart.

monica niculescuMonica Niculescu, a treia favorită a turneului de la Hobart, a pierdut primul set cu 3-6 deşi a condus cu 2-0. Românca a jucat execrabil în primul set în faţa unei jucătoare aflată pe locul 126 mondial şi venită din calificări.

Monica Niculescu a servit prima în finala de la Hobart, şi-a făcut rapid serviciul după care a reuşit un break la zero şi a preluat conducerea cu 2-0. Scor la care, românca s-a chinuit serios pe propriul serviciu. După ce i-a anulat belgiencei trei mingi de re-break, în cele din urmă, românca şi-a pierdut serviciul. Elise Mertens şi-a făcut la zero serviciul şi a egalat scorul la 2-2.

Replica lui Niculescu a venit rapid, românca făcându-şi la zero serviciul şi astfel a preluat din nou conducerea în meci, scor 3-2.

Din păcate jocul româncei a început să scârţie din toate balamalele iar belgianca a făcut break la 3-3 şi a preluat în premieră, conducerea în set. Şi inevitabilul s-a produs, Niculescu a jucat din ce în ce mai slab şi a pierdut setul cu 3-6.

Monica Niculescu nu şi-a revenit din adormire şi a pierdut şi mai categoric setul doi, scor 1-6 şi pierde astfel finala de simplu de la Hobart.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>