Breaking news

Macovei minte cu nerușinare în PE, spunând că s-au fraudat 1,5 milioane de voturi la referendum

loading...

Macovei a mințit cu nerușinare la Strasbourg, spunând că milioane de voturi au fost fraudate.

Macovei a aruncat cu noroi în imaginea României în Parlamentul European și a mințit fără să clipească.

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, a spus în Parlamentul European că la referendumul de demitere a lui Băsescu, peste 1,5 milioane de voturi s-au fraudat.

Macovei a lăudat procurorii care anchetează politicienii și a precizat că șeful DNA, Daniel Morar a spus că frauda la referendum ar fi fost de 5, 10 și 155. Macovei a spus că actuala Guvernare vrea să-l dea afară pe Morar, fără a preciza însă că acesta se află în mandat de interimat, prelungit a doua oară, prin încălcarea legii.

Europarlamentarul PSD, Corina Crețu a spus în PE, că niciun reprezentant PDL nu a depus vreo plângere la Biroul Electroal Central cu privire la neregulile de la referendum, însă la trei săptămâni au depus sute de plângeri la parchet acuzând fraude masive.

Corina Crețu a acuzat-o pe comisarul european pe Justiție, Viviane Reding, că în privința abuzurilor din Ungaria nu a scos niciun cuvânt și aplică dublul standard în privința României

Parlamentul European a dezbătut miercui problema din România cu privire la scandalul iscat în jurul suspendării lui Băsescu și impunerea cvorumului la referendum.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>