Breaking news

Monica Gabor, obligată de Dinu Damaschin să se prostitueze

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, a fost obligată în urmă cu opt ani, de Dinu Damaschin, să se prostitueze pentru 200 de dolari.

Noi informaţi ies la iveală din dosarul de urmărire penală a lui Dinu Damaschin, tatăl vitreg al Monicăi Columbeanu, arestat preventiv pentru proxenetism.

Monica Gabor a povestit procurorilor că la vârsta de 16 ani a fost recrutată prin înşelăciune de Dinu Damaschin, care i-a promis că îi găseşte o slujbă în modeling. După ce a convins-o să se mute la el, Dinu Damaschin a obligat-o să se prostitueze cu mai mulţi bărbaţi influenţi din Bacău.

„… Prin ulterioare constrângeri cu violenţă fizică şi psihică a încercat să o plaseze către diferiţi clienţi influenţi, cât şi din lumea interlopă a Bacăului şi Bucureştiului (…) indicând pe numiţii Hasan Ovidiu, Radu Duţă şi Cristi Tănase, cel din urmă reuşind să o abuzeze sexual, indicând şi aspectul că urmare a acestor circumstanţe consumate, Damaschin Constantin a obţinut suma de 200 de dolari„, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Monica Gabor a mai declarat anchetatorilor că Dinu Damaschin a încercat să o abuzeze sexual, deşi i-a spus că este virgină.

Aspectele au fost confirmate de martora Gabor Ramona, care a indicat că are cunoştiinţă că sora sa a fost vândută succesiv, în scopul exploatării sexuale, de către Damaschin. (…) Şi martora Gabor Veronica precizează că fiica sa, Monica, s-a aflat sub influenţa lui Damaschin de la vârsta de 16 ani, sub promisiunea unei slujbe la mare sau pe litoral şi ulterior a ascensiunii în lumea modellingului„, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

În urma plângerii făcute de Monica Gabor, Dinu Damaschin a fost arestat preventiv pentru 29 de zile şi îşi va petrece revelionul după gratii.