Breaking news

Monica Columbeanu acuzată de Irinel că și-ar fi bătut fiica

Se întețește atacut dintre șoții Columbeanu pe marginea tutelei fetiței irina. Irinel Columbeanu a solicitat instanței decăderea din drepturile părintești a Monicăi Columbeanu pe motiv că ar fi bătut-o pe fiica lor.

irinel&monicaIrinel Columbeanu a cerut instanței să o  decadă din drepturile părinteşti pe Monica, acuzând-o de  neglijenţă gravă şi purtare abuzivă.

Omul de afaceri o citează pe soacra sa căreia Irina i-ar fi spus, “eu vreau cu tine, nu vreau cu mami pentru că mă bate”. În acțiunea depusă la instanță se precizează faptul că relaţia dintre Monica şi mama ei ca fiind una în care soţia lui Irinel Columbeanu îşi trata mama ca pe o servitoare, o ţinea închisă în casă cu zilele şi nu îi dădea niciun ban de cheltuială.

De asemenea se mai precizează faptul că Monica dispărea pentru perioade lungi ca să participe la petreceri în cluburi şi uita să se mai întoarcă la fiica ei.

În replică Monica Columbeanu  neagă faptul că și-ar fi maltratat fiica și spune că va face tot ce este posibil şi legal pentru a deține custodia fiicei sale.

În legătură cu ultimele acuzaţii pe care domnul Columbeanu mi le-a adresat prin intermediul unei emisiuni de televiziune, mă declar dezgustată de conduita domniei sale. Fiind evident scopul pentru care a făcut aceste declaraţii, în vederea creării unei presiuni mediatice puternice, de natură să influenţeze litigiile în care suntem implicaţi, îmi declar, încă o dată, voinţa de a face tot ce e posibil şi legal pentru ca fiica mea, Irina, să aibă parte de o îngrijire şi o creştere normală oferită de mine şi de familia mea. Resping orice acuzaţii cu privire la comportamentul meu sau al oricărei alte persoane din familia mea, în ceea ce o priveşte pe fetiţa mea şi voi face toate demersurile pentru ca orice acuzaţii nefondate să fie sancţionate“, spune Monica Columbeanu.

Până la pronunțarea divorțului, magistraţii  Tribunalului București au decis ca Irina Columbeanu să rămână temporar în grija lui Irinel Columbeanu.

>