Breaking news

Monica Anghel va cânta live imnul României, pe 1 decembrie, la Madrid

loading...

Monica Anghel va cânta imnul României, acapella, în direct la radio, din mijlocul comunității românești din Spania, acolo unde Europa FM pregătește o emisiune specială, de 1 Decembrie.

monica anghel - imnDe 1 Decembrie, între orele 13:00 și 17:00, Europa FM pregătește o emisiune specială de la Madrid, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu.

Monica Anghel va arbitra un concurs de făcut mămăligă la care le provoacă și pe solistele de muzică populară Mioara Velicu și Nineta Popa, invitate în emisiunea de la Madrid.

 „Va fi o emisiune de sărbătoare, cu multe povești frumoase și muzică românească”, a spus George Zafiu.

Între orele 13:00 și 17:00 (12:00 – 16:00 ora Spaniei), Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu vor emite live, de la restaurantul „Acasă” din Madrid, deținut de o familie de români.  „Dragi români, vă așteptăm cu drag pe toți alături de noi, să sărbătorim împreună Ziua Națională a României și să ne simțim… ca acasă!” – le transmite Monica Anghel românilor aflați în Spania.

Timp de 4 ore, cei trei matinali de la Europa FM vor aduce în prim plan poveștile românilor aflați departe de casă.  Peste 40 de români, plecați din țară de ani buni – vor fi alături de Monica, Vlad și George ca     să-și împărtășească poveștile de viață cu ascultătorii Europa FM, de Ziua Națională a României.

Vlad Petreanu va realiza seria de interviuri din mijlocul comunității românești de la Madrid:  Ascultătorii noștri vor cunoaște români care au reușit departe de țară, dar vor afla și ce sacrificii au făcut aceștia. Vom încerca să facem o radiografie a comunității românești din Spania, cu bune și cu rele. Vom afla ce speranțe și realizări au românii plecați în lumea largă, dar și cu ce greutăți se confruntă.

Solistele de muzică populară Mioara Velicu și Nineta Popa sunt invitatele speciale ale Monicăi Anghel. Ele vor cânta pentru toți românii, pe 1 Decembrie, la Europa FM.

loading...