Breaking news

Monica Anghel i-a înmânat personal recompensa promisă Loredanei Neagu

loading...

Monica Anghel i-a înmânat personal recompensa promisă Loredanei Neagu, tînăra din Buzău care a înapoiat portofelul cu bani găsit pe stradă.

Monica Anghel, Vlad Petreanu si George ZafiuMonica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu au mers la Berca, în judeţul Buzău, pentru a o cunoaşte pe Loredana şi a-i oferi prima tranşă din cei 10 mii de lei promişi.

Realizatorii matinalului Europa FM au ţinut să o felicite pe Loredana Neagu şi să îi înmâneze banii promişi înaintea Sărbătorilor de Paşte.

Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu au fost impresionaţi de gestul tinerei şi au decis să-i ofere înzecit suma pe care ea a returnat-o.

Toată stima, pentru Loredana! Echipa Deşteptarea s-a gândit să-i ofere înzecit banii pe care ea i-a înapoiat. Europa FM îi va plăti, timp de 10 luni, câte 1.000 de lei”  a promis directorul de programe de la Europa FM, George Zafiu.

La doar 20 de ani, Loredana Neagu îşi creşte singură cei doi copii într-o casă extrem de mică.

Sunt 14 persoane care trăiesc într-o casă în care plouă. Câştigă bani doar din ajutorul social şi muncind cu ziua”, povesteşte emoţionată Monica Anghel.

Când vine vorba de banii şi recompensele pe care le-a primit pentru gestul său, Loredana ştie exact ce are de făcut mai departe: Lumea nu se aştepta ca o persoană ca mine, de etnie romă şi săracă să  dea înapoi un portofel cu bani. Nu am făcut asta pentru recompense. Am primit ajutoare şi de la Primărie, dar şi de la oameni pe care nu îi cunosc. Banii îi strâng pentru copiii mei, vreau să meargă la şcoală. Eu am făcut doar 4 clase, iar acum îmi pare rău, poate dacă aş fi făcut şcoală aş fi trăit mai bine.

Vlad Petreanu crede că gestul Loredanei este de fapt unul firesc:Loredana ne-a oferit tuturor o lecţie de onestitate şi normalitate, iar fapta ei trebuia răsplătită!

Tocmai de aceea, Loredana Neagu primeşte din partea Europa FM câte o mie de lei lunar, timp de 10 luni.

loading...