Breaking news

Monica Anghel, emoționată până la lacrimi de ziua ei de naștere

Monica Anghel a fost emoționată până la lacrimi de ziua ei de naștere întrucât băiețelul ei Aviv i-a cântat „La Mulți Ani”, în direct, la Europa FM!

monica anghel - europa fm -zi nastereMonica Anghel a avut parte de o dimineață cu totul specială, la Europa FM! Colegii de matinal i-au pregătit o mulțime de surprize, astăzi, când au sărbătorit ziua ei de naștere.

Printre invitații-surpriză din matinalul Deșteptarea, pe care Monica îl realizează împreună cu Vlad Petreanu și George Zafiu –  s-a aflat și fiul ei, Aviv, care i-a cântat mamei lui „La Mulți Ani”, în direct, la Europa FM. Momentul a copleșit-o de emoții! Ca un adevărat artist, Aviv a cerut căști ca să poată cânta. În repertoriul micului și talentatului cântăreț s-a aflat și „Podul de piatră”.

Printre invitații-surpriză de astăzi, care au venit în studioul Europa FM să-i ureze la „La Mulți Ani”  Monicăi Anghel s-a aflat și buna ei prietenă, actrița Maia Morgenstern.

Și Elena de la Mandinga a venit, în această dimineață, în studioul Europa FM.

„Monica este o persoană extrem de muncitoare și de responsabilă, un om cu experiență și cu multă muncă în spate. Să vă povestesc ceva: când eram eu mică și mergeam la tot felul de Festivaluri prin țară ca să prind experiență, am avut plăcerea să o văd pe Monica în recital de câteva ori. Astăzi, să pot fi lângă ea și să îi spun „La Mulți Ani”, să fim atât de apropiate… mi se pare senzațional”, a mărturisit Elena.

Băieții de la Mahala Rai Banda i-au pregătit și ei o surpriză Monicăi și au cântat împreună cu ea piesa „Lacrimă de jar”.