Breaking news

Moment poetic de primăvară comunistă, alături de Corneliu Vadim Tudor [VIDEO]

Bucălatul gurist al regimului Ceauşescu, Corneliu Vadim Tudor, cu discurs otrăvit la adresa organelor legii din prezent, lingea sticla camerei de luat vederi în timpul comunismului, încercând să ajungă la dosul dictatorului care îl privea cu încântare, alături de coana Lenuţa.

corneliu_vadim_tudor_cantare_lui_ceausescu_si_comunismuluiCine eşti tu fă proasto, Ministrul Justiţiei? Eu am făcut legi în ţara asta! …Taci … din gură… vită încălţată! Faci tu ordine în partidul meu? Dai presa afară? Nu pleacă nimeni! … sunt demnitar european… arestaţi-mă pe mine. Trimite o căţea turbată la furat cu şapte haidamaci după ea … imbecililor folosiţi poliţia la furat…poliţia arestaţi hoaţa…!” Acestea sunt cuvintele lui Vadim Tudor rostite în urmă cu numai câteva săptămâni la adresa unui executor judecătoresc şi a poliţiştilor care încercau evacuarea clădirii în care se află sediul PRM, ca urmare a unei hotărâri judecătoreşti de retrocedare a imobilului.

Într-un editorial din Gândul, Cristian Tudor Popescu scria la acea vreme: “Îl înţeleg pe dl. C.V. Tudor. D-sa zbiară aceste cuvinte către executorii judecătoreşti, către poliţişti, către preşedintele Băsescu. Încă de pe când înmugurea ca lingău de frunte şi de dos al Ceauşeştilor a fost obişnuit să stea tolănit peste lege şi să nu-l poată da nimeni jos de-acolo. Cum să îndrăznească un miliţian să nu ia poziţia de drepţi la urletul leonin al autoproclamatului «poet prezidenţial»”.

Întrucât pentru generaţiile de tineri pare o absurditate ipoteza că C.V. Tudor ar fi preamărit în public un dictator criminal de teapa lui Ceauşescu, poate fi urmărită mai jos una dintre înregistrările care păstrează savoarea acelor ani.

Procesul în care liderul PRM Corneliu Vadim Tudor este acuzat de ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti începe în 21 iunie 2011, la Secţia penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

>