Breaking news

Moldovenii revin la Kanal D cu sezonul doi

Moldovenii revin din 10 octombrie la Kanal D cu sezonul doi. Radu Tibulca, Petronel Gabriel Gongeanu, Andreea Lodba, Iulian Mehedint, Aida Ioana Cojocariu, Bogdan Burtila, Vasile Pantiru si Claudiu Dobrita revin in haina satenilor din  Gaurenii de Jos, cu portii generoase de peripetii incredibile si umor.

Veti avea ocazia in acest sezon sa vedeti sufletele noastre puse pe tava in intamplarile pe care personajele noastre le traiesc in acest sezon. Noi, actorii si echipa de productie, am incercat sa facem tot ceea ce putem mai bine astfel incat in aceasta toamna sa va aducem zambetele pe chipuri; si va promitem sa nu va dezamagim„, spune Radu Tibulca, actorul care da viata primarului Ghita Spagoveanu.

Situatii comice, intriga si suspansul scenariului, personajele complexe sunt ingredientele ce nu vor lipsi din acest nou sezon al serialului „Moldovenii”. Comedia va fi la superlativ, dupa cum marturiseste chiar Petronel Gabriel Gongeanu, cel care il intrepreteaza pe padurarul Mitica, un om al satului.

„Acest nou sezon este mai complex, mult mai elaborat decat primul. Ne dorim sa oferim publicului un produs si mai bun”, a declarat Petronel Gongeanu.

„In timpul filmarilor,  am trait un amalgam de emotii. De multe ori personajul meu a trecut de la agonie la extraz, si eu odata cu el”, a adaugat Andreea Lodba, cea care o interpreteaza pe Aurica in serial, o femeie simpla de la tara, pasionata de moda, chiar daca exploateaza aceasta bucurie estetica intr-un mod bizar.

Cel de-al doilea sezon se anunta a fi unul incendiar, cu personaje bine conturate, „un sezon foarte frumos, la care s-a muncit foarte, foarte mult”, dupa cum precizeaza si Iulian Mehedint, „craiul” Cornel din serialul „Moldovenii”.