MOL România continuă extinderea rețelei cu noi benzinării la Huedin și Piatra Neamț

MOL România continuă planurile de extindere a rețelei de distribuție, deschizând două noi benzinării, la Huedin (județul Cluj) și Piatra Neamț (județul Neamț), în urma unor investiții cumulate de circa 500.000 de euro.

mol romaniaBenzinăria din Huedin este situată la intrarea în oraș de pe DN 2A, pe str. Horea nr. 215 și ocupă o suprafață totală de 4.000 de metri pătrați. Stația  este echipată cu trei pompe multi – produs, cu un total de 20 de pistoale, din care două cu alimentare rapidă, care deservesc vehiculele de mare tonaj.

Încă de la începutul anului continuăm aplicarea strategiei noastre de creștere pe piața românească, întrucât avem încredere în potențialul său pe termen lung. Noile benzinării extind rețeaua MOL România la 137 de unități și sunt situate pe trasee foarte utilizate de către șoferi, atât în zona centrală a României cât și în regiunea estică”, a declarat Kinga Daradics, Country Chairman MOL România.

Noua benzinărie MOL din Piatra Neamț este amplasată pe drumul de ieșire către Bicaz, pe str. Petru Movilă, nr. 112-114.  Șoferii au la dispoziție două pompe, una multiprodus cu opt pistoale și una pentru alimentare rapidă, cu două pistoale. Suprafața totală ocupată este de 1.107 metri pătrați.

Ambele benzinării includ magazine, cu suprafețe de 72 mp și, respectiv, 61 de metri pătrați, în care clienții pot cumpăra produse alimentare, produse din tutun, băuturi, lubrifianţi MOL Dynamic, produse de îngrijire auto EVOX, precum și cafea sau sandvici-uri.

La fel ca și în celelalte benzinării MOL România, la Huedin și Piatra Neamț șoferii pot achiziționa roviniete și au la dispoziție facilitățile dedicate posesorilor de carduri de carburant MOL Gold și MOL Silver sau ale sistemului de loializare MultiBonus. Carburanții disponibili la pompe sunt benzină – Tempo 95 şi EVO Benzină, respectiv motorină – Tempo Diesel și EVO Diesel.

>