Breaking news

Modele de bluze colorate pe care le poți purta în sezonul rece

Ținutele sezonului rece nu trebuie să fie neapărat compuse din piese vestimentare în culori reci și neutre, chiar dacă de cele mai multe ori aceasta este tendința generală. Inspirația vine atunci când reușești să ieși din zona de confort și încerci combinații vestimentare noi. 

De asemenea, sezonul rece nu trebuie să se rezume doar la piese vestimentare foarte groase, cu atât mai mult dacă vorbim despre categoria hainelor pentru birou sau pentru ieșiri relaxante cu prietenii. Acestea sunt circumstanțe în care cu siguranță îți dorești să ai un look impecabil, feminin și elegant. Încearcă să adaugi pe sub palton sau geacă o bluză casual colorată. Vei obține un outfit remarcabil și vei transmite un vibe pozitiv. 

Dacă nu știi încă de unde poți achiziționa cele mai frumoase modele colorate, poți comanda bluze casual de la RESENSE – magazin online în care accentul este pus pe materiale de calitate, atent alese. Toate colecțiile sunt destinate femeilor moderne, independente, active și încrezătoare, pentru care moda reprezinta un stil de viață, indiferent de anotimp. 

Îți prezentăm mai jos câteva modele de bluze casual colorate pe care le poți adăuga în garderoba ta:

Bluză albastră cu volane 

Nu ai cum să nu te simți bine întreaga zi purtând o bluză într-o nuanță puternică de albastru. O poți include într-o ținută casual, lejeră, alături de o pereche de jeanși sau poți adăuga o fustă elegantă și o vei purta cu succes la un eveniment elegant, pe timp de seară. Dacă preferi să optezi pentru un stil feminin, delicat, această bluză este pentru tine și nu poate lipsi din garderoba ta. Volănașul din jurul umerilor accentuează acest stil degajat și rafinat.

Bluză cu motive florale  

Cine a spus că în acest sezon nu poți purta bluze cu motive florale? Modelul de mai jos este perfect pentru o seară la restaurant în acest anotimp. Croiala interesantă alături de culoarea bordo sunt elemente ce vor pune în valoare o personalitate puternică, extrovertită. În plus, dacă nu știai ce poți purta la petrecerea de Crăciun de la birou, aceasta este o variantă extrem de practică și elegantă. Îți recomandăm să o porți cu un costum în două piese uni. 

Bluză roz cu volan   

Acest model este conceput ca o abordare modernă, adăugând un plus de stil și farmec ținutei tale. Te întrebi cum poți purta cu încredere și fără efort această piesă? Pe zi sau pe seară, poți include alături de aceasta blugi sau fuste elegante. Poate fi soluția ideală pentru următoarele ținute pe care le vei purta la petreceri și aniversări. Este feminină, comodă și versatilă. Orice femeie care apreciază eleganța subtilă trebuie să o aibă în garderobă!

Orice moment este potrivit să te simți confortabil și feminină în același timp. Și ce bluză bifează cel mai bine aceste două caracteristici dacă nu una realizată 100% din bumbac, descrisă de volane și fundițe? Ai variante infinite de situații în care poți purta acest model. De fiecare dată însă vei ieși plăcut în evidență și te vei simți și comod în același timp. 

Toate modelele de mai sus pot fi integrate cu succes într-o ținută reprezentativă pentru acest anotimp. Tu îl alegi pe cel care îți completează garderoba și care se potrivește stilului tău. 

sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/shop-clothing-clothes-shop-hanger-modern-shop-boutique_4334641.htm#page=1&query=colorful%20shirt&position=40&from_view=search