Breaking news

Moda ușilor imprimate – investiția în estetica casei

loading...

În ceea ce privește ușile de interior, până acum a fost remarcat un stil ușor conservator – nuanțe pământii cel mai adesea, ușile simple ca design. A urmat etapa ușilor din lemn masiv ce erau lucrate în detaliu și cu cât mai multe modele, cu atât mai bine. Acum însă, ușile de exterior ce predomină în alegerile publicului se referă la cele metalice, iar ușile de interior sunt departe de simplism.

Ușile de intrare metalice

La capitolul usi metalice intrare sunt preferate variantele rezistente și cu funcții cât mai variate. Totul pornește însă de la o alegere optimă a calității – dacă ușa în cauză este doar o casetă metalică goală, aceasta nu va crea izolarea fonică și termică necesară.

Un alt trend este cel al ușilor de dimensiuni generoase. Tot mai mulți proprietari decid ca ușa să fie una lată și mai înaltă decât variantele clasice, dacă tavanul permite. Una din aceste variante regăsim la Specialdoors.ro, o ușă blindată, încadrată perfect în decor printat. Este o alegere pentru reședințe impunătoare. O idee interesantă aici ține și de faptul că ușa de la intrare poate fi asortată cu ușa de garaj spre exemplu, pentru a crea un stil unitar.

De mare impact poate fi și o ușa simplistă în design, însă într-un ton de culoare intensă, neagră de ce nu.

Ușile de interior

Acestea joacă un dublu rol, sunt căi de acces ce fac trecerea dintr-o încăpere în alta, însă contribuie semnificativ de mult și la designul de interior. Producătorii de usi interior arată tot mai multă ingeniozitate astfel că propun modele dintre cele mai moderne – imprimate total cu modele ce acaparează privirea.

În selecția de uși de la Special Doors spre exemplu regăsim variante din sticlă, printate cu flori, peisaje, centre urbane, adevărate tablouri ce dau viață încăperilor. Vorbim de culori îndrăznețe și luminoase ce atrag privirile, un trend ce se impune în mod absolut. Nu sunt alegeri clasice și pentru ca efectul să fie cel scontat este de preferat ca designul interior să fie unul cu care nu vine în competiție, ci o completare armonioasă.

Nu lipsesc însă nici ușile clasice, din lemn, imprimate cu modele, cu inserții de sticlă poate. Acestea rămân o modă clasică, potrivită în orice tip de locuință. Special Doors, magazin de nișă, include în oferta sa uși de interior cu toc reglabil și includ accesoriile necesare la montaj, garanție inclusă. Selecțiile de uși au în vizor producătorii de top din acest domeniu, așadar stocul este unul generos, în mare parte imediat disponibil sau cu mențiunea stocului disponibil la furnizor.

Există și în acest domeniu o modă, trecerea de la ușile simple la cele cu texturi grele și printuri diverse. O investiție de acest gen ține însă cont de povestea designului de interior pe termen lung.  Așadar atunci când alegeți ușile trebuie să proiectați totul peste ani, ce va fi în continuare un stil apreciat în ciuda trendurilor ce apar. Inspirație regăsiți și la specialdoors.ro.

loading...