Breaking news

Mizeria de la Pro TV s-a încheiat, banii s-au adunat, povestea continuă

Pro TV şi-a atins scopul: chiar şi după încheierea concursului “Românii au talent” presa şi cititorii continuă să vorbească despre show şi să-şi exprime dezgustul faţă de mizeria petrecută luni seară.

600_romanii_au_talent_manipulareUn val de critici fără precedent s-a stârnit astăzi la adresa Pro TV şi a învingătorului lor contrafăcut, Adrian Ţuţu. Se pare că strategia dă roade, iar oamenii vorbesc necontenit despre emisiunea care a adus bani grei şi recorduri de audienţă televiziunii din Pache Protopopescu. Site-urile de internet gestionate de Pro TV au mii de accesări şi comentarii, predominant, defavorabile. S-a creat o controversă puternică, iar Pro TV rămâne în atenţia publicului chiar şi după încheierea show-ului.

Aşa arată o parte dintre titlurile din presa de astăzi: “Adrian Ţuţu, blamat, înjurat şi aclamat de internauţii români care au luat foc la aflarea rezultatelor.” “Adrian Ţuţu, câştigător la tv, contestat pe Internet.” “Adrian Ţuţu, criticat de internauti! Valul de critici îl vizează atât pe câştigătorul Românii au Talent, dar şi conducerea televiziunii care a organizat concursul.


Publicaţia online Gândul, care face parte din acelaşi trust de presă cu Pro TV, a ales astăzi, ca primă ştire, un articol despre Narcis Iustin Ianău, ocolind discret subiectul Adrian Ţuţu. Tot pe site-ul Gândul a fost iniţiat un sondaj cu întrebarea “Care a fost concurentul tău favorit?” Până la ora publicării acestui material, Narcis Iustin Ianău avea 33% cu 1430 de voturi exprimate, în timp ce Adrian Ţuţu a primit numai 20% cu 879 voturi. Sondaje similare se află pe mai multe site-uri de ştiri, iar rezultatele sunt asemănătoare.

Înscenarea pusă la cale de Pro TV pare să repete povestea de la “Britain’s Got Talent” din 2009, când Susan Boyle a ieşit pe locul doi, deşi era favorita publicului. Astfel s-a creat o mare controversă în jurul organizării emisiunii, iar subiectul a rămas în atenţia publicului timp îndelungat.

sondaj_gandul_romanii_au_talent_2