Breaking news

Miting cu îmbrânceli la Universitate

loading...

Proteste cu îmbrânceli, duminică seară în Piaţa Universităţii din București. Manifestanții au ieșit în stradă în semn de solidaritate cu opozanţii exploatării gazelor de şist din Vaslui şi Sibiu.

manifestatii violente universitateDupă ce sâmbătă seară, protestatarii de la Universitate s-au încăierat cu jandarmii, protestele violente au continuat și duminică seară.

Trei persoane care au încercat să forţeze cordonul de jandarmi de la Universitate, au fost duse la Secşia 3 de Poliţie din Capitală, pentru identificare şi a fi amendate.

În timp ce două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului a sosit un echipaj SMURD care a dus cele două persoane la spital.

La fântâna de la Universitate, s-au adunat în această seară peste 200 de persoane. Acestea au scandat lozinci antiguvernamentale și împotriva exploatării gazelor de șist.

Protestatarii de la Universitate au steaguri şi pancarte pe care scrie “Solidaritate cu Pungeşti”, “Punga asupritorilor sau Pungeştiul apărătorilor” şi “Jos Guvernul trădător”.

Jandarmii s-au poziționat în cordon pentru a preveni trecerea manifestanților de pe trotuar pe carosabil.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>