Breaking news

Mitică Dragomir, recunoaște că RCS&RDS nu ar fi respectat contractul de transmitere a meciurilor din Liga I

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, recunoaște că Digi Port, trebuia să transmită meciurile din Liga I, cu 12 camere HD, și că RCS&RDS, ar fi încălcat contractul.

dragomir si rdsMitică Dragomir a declarat marți, într-o conferință de presă, răspunzând la întrebarea reporterului Antena 3, Ionuț Costache, că RDS&RCS ar fi încălcat contractul pentru că nu a transmis meciurile de fotbal cu  12 camere, însă a precizat că nu este „tâmpit” să rupă un contract de 104 milioane de euro pentru că nu s-a respectat această condiţie.

Dacă ştiam de această treabă (n.r. – transmiterea unor meciuri cu un număr de camere mai mic decât cel prevăzut în contract), bineînţeles că vă luam nişte bani şi vouă (n.r. – Antena 1), cât şi celorlalţi (n.r. – RCS&RDS). Dar nu făceam valuri. Că vă supăram şi nu mai dădeaţi banii cluburilor şi atunci mă dădeau cluburile afară de aici. Ce, eu sunt tâmpit să fac lucruri dintr-astea? Să rup eu contract de 104 milioane de euro că nu s-a transmis cu 12 camere ar fi trebuit să mă interneze la Bălăceanca„, a spus Mitică Dragomir.

Scandalul dintre RDS&RCS și Antena Group, a izbucnit după ce Sorin Alexandrescu, acuzat de şantaj de către procurorii anticorupţie, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pe 31 mai 2013. Driectorul Antena 1 este acuzat de DNA că l-ar fi șantajat pe Ioan Bendei, administratorul RCS&RDS.