Breaking news

Mişcarea Populară, o altă mega ţeapă, marca Traian Băsescu

loading...

Traian Băsescu pregăteşte mega ţeapa politică intitulată “Mişcarea Populară”, în care să ascundă PDL, UNPR, PNŢCD, PER, PNG şi ale partide inexistente.

După ce a fraierit timp de 7 ani românii, Băsescu speră că îi va merge în continuare păcăleala naţională cu noua construcţie politică botezată “Mişcarea Populară”.

Speriaţi de faptul că doar vreo 10% dintre românii cu drept de vot i-ar mai alege, portocalii lui Băsescu vor să se mascheze într-o alianţă politică înregistrată la OSMI în 11 aprilie 2011 de fiica şefului statului, Ioana Băsescu.

Mişcarea Populară se doreşte a fi o alternativă la Uniunea Social Liberală, şi astfel să câştige alegerile şi să rămână în continuare la putere. Liderii portocalii au declarat că Mişcarea Populară se va construi în jurul PDL, ca şi partid cheie iar celelalte partide sunt de umplutură.

Noua alianţă politică ar urma să fie lansată oficial în luna martie. Toate partidele care vor face parte din această monstruoasă alianţă politică, vor avea candidaţi comuni la alegerile locale şi dacă le iese pasenţa şi la cele parlamentare.

De fapt PDL mizează pe faptul că românii au memorie de scurtă durată şi că uitarea este un proces fiziologic normal şi că dacă nu vor mai vedea însemnele partidului şi culorile acestuia vor vota orbeşte noua construcţie politică şi astfel să rămână la ciolan.

O schimbare de identiate a unui produs sau partid survine doar atunci când brandul nu mai este acceptat de consumator, în speţă de electoratul român.

 

 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian