Breaking news

Mirela Vaida, Manuela Hărăbor şi Elisabeta Lipă la O dată-n viaţă

loading...

Muzica, actoria şi sportul se întâlnesc vineri, la TVR 1, la emisiunea O dată-n viaţă. Mirela Vaida, Manuela Hărăbor şi Elisabeta Lipă sunt invitatele Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 11 aprilie, de la ora 21.00.

iuliana tudor - tvr 1Dacă e vineri seară, e O dată-n viaţă la TVR 1 şi TVR+. Echipa emisiunii a pregătit, pentru 11 aprilie, de la ora 21.00, o ediţie în care telespectatorii se vor bucura de reîntâlnirea cu trei doamne foarte apreciate, care s-au remarcat în domenii diferite.

Frumoasa „pădureancă” Manuela Hărăbor va puncta pentru Ardeal, alături de Maria Butaciu, canotoarea Elisabeta Lipă face echipă cu Steliana Sima pentru a susţine cauza Olteniei, iar Mirela Vaida, după ce şi-a demonstrat calităţile vocale în cadrul selecţiei naţionale pentru Eurovision, îmbracă straiele populare moldoveneşti şi vine la O dată-n viaţă însoţită de Matilda Pascal-Cojocăriţa.

Totul va fi „asezonat” cu acompaniamentul inconfundabil al „Lăutarilor” din Chişinău, conduşi de Nicolae Botgros, dar şi cu dansurile pline de viaţă ale Ansamblului „Doina Dunării”, din Giurgiu.

Noul sezon O dată-n viaţă păstrează reţeta care a consolidat acest format în preferinţele românilor: Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe – actorii Maria Buză şi Marius Rizea – ne înveselesc cu momentele lor de umor.

loading...