Breaking news

Mirela Palada, demis de Ponta din funcția de purtător de cuvânt al Guvernului

Mirel Palada este concediat de Ponta, din funcția de purtător de cuvânt al Guvernului României, la nici un an de la instalarea în această funcție.

mirel palada - purtator de cuvant guvernPonta a decis să-l schimbe pe Mirel Palada din funcția de purtător de cuvânt după ce acesta a postat un mesaj pe facebook în care spunea că vrea să ”omoare jurnaliștii antiguvernamentali”.

Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”, a scris Mirel Palada pe Facebook pe 16 august 2014.

Nu este însă primul derapaj grav al purtătorului de cuvânt al Guvernului Ponta. În 24 noiembrie 2013, tot pe facebook, Mirel Palada a lansat un atac dur la adresa lui Băsescu când a spus că preşedintele „s-a matrafoxat„ şi că „este beat, nu numai de putere„. 

Mirel Palada a ajuns purtător de cuvânt al Guvernului României, după ce jurnalistul Andrei Zaharescu a fost numit Consul general la Cape Town în Africa de Sud.

În locul lui Mirel Palada, va fi numit purtător de cuvânt Corneliu Calotă, fost jurnalist la Televiziunea Română.

>