Breaking news

Mirela Lavric: Am fost sechestrată de fostul iubit. Nu am vrut să mă sinucid

Atleta Mirela Lavric, care a sărit pe geam de la etajul unui bloc din Iași, spune că nu a vrut să se sinucidă, ci doar să scape din apartamentul unde fusese sechestrată de fostul ei iubit.

mirela lavric - diamond leaugeMirela Lavric a ajuns la spital, luni seară, după ce s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuia fostul său iubit.

Anchetatorii au spus presei că sportiva ar fi vrut să se sinucidă.

La trei zile de la incident, Mirela Lavric face lumină în acest caz și supune că nici vorbă de tentativă de sinucidere. Atleta a sărit pe geam ca să scape de fostul iubit care o sechestrase în apartament.

”Am încercat să ies din apartament pe geam, crezând că mă pot agăţa de creanga unui copac din faţa balconului. Am căzut, am mai mers mers puţin până la maşină, după care m-am simţit rău şi a venit maşina SMURD. Nu m-am gândit nicio clipă să mă sinucid. Am acordat prea multă încredere şi am fost devotată unui om care nu a meritat şi a recurs la asemenea gesturi împotriva mea. Asta regret acum. Tot timpul m-am mândrit cu el mai mult decât o făceam cu propria persoană. Poate că din experienţa aceasta o să am de învăţat, cu siguranţă o să-mi revin şi o să ţin minte experienţa pentru viitor”, a declarat, joi, Mirela Lavric.

Potrivit declaraţiilor sale, Mirela a fost agresată şi i s-au luat cheile de la maşină şi telefonul şi nu i s-a dat voie să părăsească camera în care era închisă. Atleta a mai susţinut că prietenul său a fost în trecut consumator de droguri.

>