Breaking news

Mirela Lavric, tentativă de suicid. Atleta a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc

loading...

Atleta Mirela Lavric  a ajuns la spital, luni seară, după ce a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuia fostul său iubit. Anchetatorii spun că sportiva a vrut să se sinucidă.

mirela elena lavricIncidentul a avut loc luni seară, la un bloc de pe strada Vasile Lupu din cartierul Tătăraşi al municipiului Iași. Poliţiştii au fost anunțați de incident prin 112, cum că sportiva a căzut de la etajul I al blocului.

În scurt timp, la faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat măsuri de prim-ajutor, după care tânăra a fost transportată la Spitalul ”Sfântul Spiridon”. De aici, atleta a fost transferată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Poliţia a deschis o anchetă, prima ipoteză fiind că tânăra, în vârstă de 22 de ani, a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etaj.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o tânăra a căzut de la etajul I al unui imobil. Continuăm cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii acestui incident, însă, din primele verificări făcute la faţa locului rezultă că nu sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Mirela Lavric ar fi venit la Iaşi în încercarea de a se împăca cu fostul său prieten, care ar fi refuzat, astfel că sportiva ar fi încercat să se sinucidă, după o ceartă cu tânărul, care are 23 de ani.

Mirela Lavric are 22 de ani şi este multiplă campioană europeană de tineret, la atletism, la proba de 800 de metri şi campioană mondială de tineret, la aceeaşi probă. Tânăra a fost una dintre sportivele care au reprezentat România la Jocurile Olimpice din 2012, iar anul acesta a fost medaliată cu aur la Jocurile Francofoniei, la probele de 800 de metri şi la ştafeta de 4×400 de metri.

Atleta a solicitat să fie externată după câteva ore, neavând răni grave, ea plecând acasă, la Vaslui.

loading...

Cmentariile sunt închise

English English French French Italian Italian Romanian Romanian