Breaking news

Mirela Dugheanu a câștigat turneul de tenis turneul RTP 250 CUP

Mirela Dugheanu a câștigat, duminică, 16 octombrie 2022, turneul RTP 250 CUP, desfășurat la Băneasa Forest Club, după ce în finală a învins-o pe Irina Cernătescu Condurache.

Mirela Dugheanu a bifat duminică, a doua finală RTP 250 consecutivă, după cea pierdută în 4 septembrie 2022 în fața Andreei Avram. Aflată la al doilea turneu RTP, Mirela Dugheanu a reușit să se impună în finală în fața lui Irina Cernătescu Condurache în două seturi, scor 4-1, 4-0. Grație acestei reușite, Mirela Dugheanu este calificată la turneul Campioanelor RTP din 6 noiembrie 2022 și trece la nivel Avansat în cadrul circuitului RTP. Pentru cucerirea turneului RTP 250, Mirela Dugheanu a fost recompensată cu un premiu în valoare de 120 lei, trofeul campioanei personalizat de Leonte Cupe și Trofee, un voucher RTP în valoare de 30 lei și o sticlă de vin de la Crama Oprișor. Cele 250 de puncte RTP primite o propulsează în premieră pe locul 3 RTP.

Irina Cernătscu Condurache a bifat prima sa finală RTP din carieră. La ceremonia de premiere a mărturisit că a avut mari emoții iar adversara sa a fost cu adevărat redutabilă. Pentru prima finală RTP din carieră, Irina a fost recompensată cu trofeul finaliste, 90 lei, un voucher în valoare de 20 lei și o sticlă de vin de la Crama Oprișor. Cele 200 de puncte RTP primite o plasează în premieră pe locul 9 RTP. Irina Cernătescu este calificată la Turneul Campioanelor RTP din 6 noiembrie 2022.

Turneul RTP 250 CUP, desfășurat în premieră la Băneasa Forest Club, a reunit la start 10 jucătoare. Marilena Moise, grație accederii în semifinale, a devenit în premieră lider RTP la feminin.

>