Breaking news

Mirela și Elvis Năsturică, la un pas de a retrăi tragedia de pe Titanic

Au plecat în croazieră să promoveze imaginea unei agenții de turism din Italia și erau cât pe ce să retrăiască pe propria piele, tragedia de pe Titanic. Este povestea lăutarilor Mirela și Elvis Năsturică, plecați în croazieră pe Dunăre.

mirela si elvisMirela și Elvis Năsturică  au fost invitați special de către o agenție de turism din Itaila pentru a face reclamă pe un vas de croazieră pe Dunăre. Timp de două săptămâni s-au aflat la bordul vasului și au încercat să îmbine utilul cu plăcutul. Astfel că au putut să își facă meseria dar să se și relaxeze într-un concediu binemeritat ce a venit după un an de muncă.

În această perioadă au putut să viziteze cele mai importante orașe din Europa iar Mirela a dat o fugă și la shopping. A cumpărat haine pentru copii, iar pentru ea a cumpărat o rochie de seară mai specială și cu un preț piperat de la un magazin italienesc din Budapesta. Soțul, mai cumpătat și-a achiziționat doar un echipament muzical.

Totul era să se termine tragic, întrucât în drum spre Budapesta, motorul și cârma vaporului s-au defectat în largul Dunării, deși nava era nouă. Informațiile cu privire la defecțiunea vaporului au fost aduse la cunoștința pasagerilor de către echipajul navei. Și asta deoarece călătorii și-aud at seama că s-a întâmplat ceva și pentru a-i liniști a trebuit să le spună ce s-a întâmplat.

Până la urmă, nava a acostat în portul de la Budapesta. Pasagerii au fost trimiși la plimbare prin oraș, timp în care o echipă de ingineri din Germania au venit și au reparat vasul. Și în cele din urmă croaziera s-a terminat cu bine.

croazieracatedralamirela vasmirela