Breaking news

Mircia Giurgiu anunţă dezertări din PDL

Fostul deputat PDL, Mircia Giurgiu, actualmente independent, a declarat duminică la Realitatea TV, că încep dezertările masive din rândurile Partidului Democat Liberal înspre Opoziție.

sigle partide_2008Potrivit declarațiilor deputatului, mai mulți senatori și deputați se află în negocieri avansate cu lederii Opoziției pentru a dezerta din PDL.

Eu ştiu că de săptămâna viitoare cel puţin un senator, dacă nu mai mulţi, or să plece de la putere şi câţiva deputaţi, atât ştiu. Nu ştiu dacă e vorba de un alt proiect politic, despre asta încă nu ştiu. E vorba despre o strategie pe care şi-au făcut-o şi pe care o vor anunţa ei cât de repede (…) E o discuţie între ei şi nu vreau să… eu nu fac parte din acel grup, aşa că nu vreau să spun nimic mai mult„, a declarat Mircia Giurgiu.

Mircia Giurgiu a declarat că pentru moment cam 5 parlamentari PDL vor să plece dar că numărul lor ar putea crește în următoarea perioadă.

Deputatul Mircia Giurgiu a fost exclus din PDL în martie 2010 deoarece a votat în favoarea moţiunii de cenzură a opoziţiei.

Și senatorul PC Dan Voiculescu susţine că, a început dezertarea din PDL, după ce Emil Boc a ieșit președinte. Președintele de onoare al PC, a declarat că cel puțin 20 de parlamentari portocalii vor să formeze un nou proiect politic.