Breaking news

Mircea Radu, ”concediat„ de la pupitrul Jurnalului TVR 1

Televiziunea Română se rebrănduiește și schimbă din nou ora principalei ediții informative de la TVR 1, iar Mircea Radu nu va mai prezenta Telejurnalul, decât sâmbăta și duminica.

Din 22 octombrie, Jurnalul TVR revine la numele de Telejurnal, și se va difuza de la ora 20.00.

Mircea Radu a fost concediat în timpul săptămânii, fiind pus să prezinte Jurnalul doar în weekend.

Din 15 martie 2012, Mircea Radu a fost pus să prezinte Jurnalul de la 7 fără 7.

Noul format al știrilor de seară  va fi prezentat de luni până vineri de cuplul Mihai Constantin şi de la Ligia Munteanu.

Consider că sunt o persoană norocoasă, pentru că am şansa să fac ceea ce îmi place: după ani de pregătire, lucrez în redacţia de ştiri a TVR. Am muncit mult pentru a ajunge aici şi îmi doresc ca, împreună cu Mihai, să aducem telespectatorii, în număr cât mai mare, la Telejurnal, programul de ştiri cel mai credibil de pe piaţă”, este gândul cu care Ligia Munteanu vine în faţa telespectatorilor TVR 1.

Tot din 22 octombrie, de luni până vineri, de la ora 19.00, Moise Guran aduce Ora de Business la TVR 1, cu cele mai noi informaţii şi analize economice, aşa cum şi-a obişnuit deja telespectatorii.

Ştiu că intru în groapa cu lei la ora 19.00, dar nici nu pot să nu accept o promovare în «liga mare», chiar dacă asta înseamnă că pornesc de pe ultimul loc. Şi ce? Am obligaţia să intru la bătaie şi să îmi joc şansa cu ambiţie şi determinare”, spune Moise Guran despre trecerea pe TVR 1.

Ora de business va putea fi urmărită şi de românii din afara ţării, prin intermediul TVR Internaţional, de luni până vineri, de la ora 0.30 (ora României).

De luni până joi,Telejurnalul este urmat, de la ora 21.00, de Prim plan, un program de dezbateri şi analize privind principalul subiect al zilei.

>