Breaking news

Uite ce șpăgar va conduce CNADNR, compania care se ocupă de drumurile României

loading...

Unde dai și unde crapă. Ponta schimbă șeful CNADNR dar cu un șpăgar de primă clasă. Semn că nici vorbă de eradicarea corupției de la instituția care se ocupă de drumurile României.

Narcis NeagaNarcis Neaga, cel care în 2012 a introdus în documentaţia de selectare a consultantului pentru autostrada Comarnic-Braşov șpaga legală, este recompensat acum de Ponta cu rangul de șef al CNADNR. Anunțul a fost făcut joi seară la B 1 TV de însăși premierul Victor Ponta.

Probabil Narcis Neaga va fi directorul CNADNR, tot cu delegaţie. Nu-l cunosc personal, vă spun sincer, este cel de la Concesiuni. Trebuie semnat contractul Comarnic- Braşov, anul acesta. La fel şi centura Sud, pe care am vizitat-o azi”, a spus premierul Ponta la B 1 TV.

Narcis Neaga a fost cercetat şi destituit temporar, în octombrie 2012, din funcţia de director al Direcţiei Concesiuni din CNADNR. Și asta pentru că el a fost cel care a lucrat la caietul de sarcini al licitaţiei pentru desemnarea firmei de consultanţă pentru reactualizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Comarnic-Braşov (58 km).

Neagu a trecut în caietul de sarcini,  printre cerinţe un autoturism 25-30.000 euro şi 30-40.000 euro pentru instruirea angajaţilor CNADNR.

Narcis Neaga îl înlocuieşte pe Mircea Pop, schimbat joi, 22 august, din funcţia de director general al CNADNR prin decizie a Consiliului de Administraţie.

Dan Şova, a anunţat joi că, după schimbare, Pop va  rămane în Consiliul de Administraţie ca membru. Mircea Pop a cărui firmă a proiectat centura Clujului care s-a surupat, conducea CNADNR din iulie 2012.

Schimbând un corupt cu un șpăgar mai mic nu rezolvăm problema de la CNADNR și implicit a infrastructurii rutiere din România.

loading...