Breaking news

Mircea Nicolae a devenit în premieră campion RTP la tenis de câmp

Mircea Nicolae a devenit duminică, în premieră campion RTP, după ce s-a impus în finala turneului RTP 100 CUP, în fața lui Marius Viorel Pîrvan.

Ultimul turneu RTP 100 din anul 2022 a fost cucerit de Mircea Nicolae. Care la debutul său în circuitul RTP a devenit și campion.  În finală s-a impus în două seturi în fața lui Marius Pîrvan, scor 10-4, 10-8. Pentru această reușită, Mircea Nicolae a primit un premiu în valoare de 150 lei, un voucher RTP în valoare de 50 lei, trofeul campionului RTP 100, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, 100 de puncte RTP și celebra cutie cu 20 perechi de șosete oferită de Laboratorul de Șosete. Mircea Nicolae este calificat la Turneul Campionilor RTP din 6 noiembrie 2022.

Marius Viorel Pîrvan a bifat prima sa finală RTP din carieră. După ce în semifinale l-a eliminat în două seturi pe principalul favorit al turneului, Luchian Cincu, în finală nu a găsit soluțiile necesare pentru a contracara jocul solid al lui Mircea Nicolae. Pentru prima sa finală RTP din carieră , Marius Pîrvan a primit un premiu în valoare de 140 lei, un voucher RTP în valoare de 20 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofeul finalistului personalizat de Leonte Cupe și Trofee. Marius Pîrvan este calificat la RTP FINALS din 5 noiembrie 2022.

Ultimul turneu RTP 100 din anul 2022 a reunit la start 31 de jucători, dintre care 2 au debutat în circuit: Mircea Nicolae și Florin Tusluc.

>