Breaking news

Mircea N.Stoian spune că în sicriul depus la Cercul Militar nu se află trupul lui Sergiu Nicolaescu

Actorul Mircea N. Stoian lansează o ipoteză șocantă spunând că trupul lui Sergiu Nicolaescu nu se află în sicriul depus la Cercul Militar. 

sicriu sergiu nicolaescuMoartea lui Sergiu Nicolaescu dă naștere unor serii de controverse legate de incinerare cât și de faptul că sicriul depus la Cercul Militar este închis.

Românii care au mers vineri să-i aducă un ultim omagiu regretatului Sergiu Nicolaescu s-au declarat foarte indignați de faptul că au stat la coadă ca să-i aducă o floare și să-i aprindă o lumânare, dar nu au putut să-l vadă pentru ultima dată.

Văduva regizorului a decis să sigileze sicriul cu trupul lui Sergiu Nicolaescu, motivând că asta a fost dorința răposatului.

A fost dorința lui să fie sicriul închis”, a spus  Dana Nicolaescu.

Actorul Mircea N.Stoian susţine că în sicriul depus la Cercul Militar nu se află trupul fostului regizor.

Sergiu Nicolaescu a fost un creştin practicant, deci nu pot crede în ideea vehiculată a incinerării! Cred că familia doreşte să îi facă o înmormântare creştinească şi a indus ideea că ar fi dorit să fie incinerat. Aproape sigur va merge dincolo cu slujbă creştinească, departe de ochii lumii. Să nu uităm că el a fost un mare maestru al deghizării şi poate şi acum a apelat la arta sa”, a spus actorul Mircea Stoian, la România TV.

Și actorul Sebastian Papaiani care mers la Cercul Militar, pentru a-i aduce un ultim omagiu, nu este de acord cu sicriul închis și incinerarea trupului.

Nu înţeleg de ce nu e sicriul descoperit pentru că Nicolaescu si-a dorit toată viata să fie văzutNu cred că Sergiu Nicolaescu a vrut sa fie îngropat ca o cenusă comunistă. Ce a zis el atunci, a zis pentru ca așa era perioada, dar în sufletul lui era un om ca oricare altul”, a declarat Sebastian Papaiani.

Românii stau și la această oră la coadă la Cercul Militar Naţional din București pentru a-i aduce un ultim omagiu regizorului care a încetat din viață joi la vârsta de 82 de ani.