Breaking news

Mircea Dinescu, plătit regește la TVR. Poetul încasează 8.800 de euro lunar

loading...

Mircea Dinescu a fost adus la TVR, de prietenul său, Stelian Tănase, șef interimar la Televiziunea Română, nu pe doi lei, ci pe aproape 9000 de euro lunar.

mircea dinescu - tvrDacă pe unii îi cenzurează, pe alții, Stelian Tănase, îi premiază, cu emisiuni și comisioane regești. Deși se vaită pe blogul personală că se gândește 24 din 24 la datoriile și problemele TVR, Stelian Tănase este foarte darnic cu prietenul său, Mircea Dinescu. Poetul va încasa lunar de la TVR, 8.800 de euro, potrivit Reporter Virtual.

Poetul Dinescu va primi 1600 euro pentru fiecare ediție a emisiunii Politică şi delicateţuri, difuzată în fiecare duminică de TVR 1. Iar pentru taifasurile de la TVR 2, Mircea Dinescu mai încasează câte 600 de euro pe săptămână. Așa că la final de lună, conturile poetului bucătar se îngroașă cu 8.800 de euro.

Din luna martie, telespectatorii TVR au motive în plus să petreacă mai mult timp în faţa micilor ecrane, primăvara lui 2014 fiind prilej de reîntâlnire cu emisiunile pline de savoare marca Mircea Dinescu. Săptămânal, poetul, pamfletarul şi masterchef-ul Dinescu va realiza şi modera două emisiuni – de infotainment şi de dezbateri – la TVR 1 şi la TVR 2”, precizează TVR, în comunicatul de presă, remis exclusivNEWS.ro.

Problema se pune dacă Dinescu va face adudiență de banii ăștia și dacă măcar îi va returna TVR sub formă de reclamă. Dacă nu, atunci va fi doar o nouă gaură în bugetul Televiziunii, girată de intermarul Tănase care cenzurează și oprește emisia canalelor publice pentru că așa a învățat el să se comporte în democrație.

loading...