Breaking news

Mircea Băsescu și Marian Căpățână rămân în continuare după gratii

loading...

Curtea de Apel Constanța a decis vineri că Mircea Băsescu și Marian Căpățână, acuzați de trafic de influență, să rămână în continuare după gratii în stare de arest preventiv.

mircea basescu si marian capatanaJudecătorii constănțeni au respins, vineri, contestațiile depuse de Mircea Băsescu și Marian Căpățână față de sentința dată în urmă cu două zile, de Tribunalul Constanța, privind pentru menținerea măsurii arestului preventiv.

Astfel că Mircea Băsescu și Marian Căpățână rămân după gratii încă cel puțin 30 de zile, în timp ce procesul de șantaj se judecă la Tribunalul Constanța.

Mircea Băsescu și Marian Căpățână au fost trimiși în judecată luni în baza rechizitoriului întocmit de procurorii DNA pentru trafic de influență și complicitate la această infracțiune.

Mai exact, Mircea Băsescu a cerut și primit prin intermediul lui Marian Căpățână, suma de 600.000 de euro, de la familia Anghel. În schimbul banilor, Mircea Băsescu a promis familiei Anghel că va interveni în justiție cât și la fratele său, Traian Băsescu, pentru a-l scoate din închisoare pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

loading...