Breaking news

Mircea Badea, reporter sportiv la Antena 1 și 3 pentru meciul România – Grecia

Mircea Badea va fi pentru o seară, reporter sportiv pentru televiziunile Antena 1 și 3, și va transmite de la Național Arena, informații despre meciul România – Grecia.

badea - reporter sportivAntena 1 și Antena 3 pregătesc o ediție specială a emisiunii “Sinteza zilei: România, ultima șansă”, dedicată returului barajului de calificare la Mondialul din Brazilia.

Inimile a milioane de români vor bate în același ritm pentru Naționala de Fotbal a României. Suntem alături de ei nu doar declarativ: vedetele noastre devin, cu această ocazie unică, reporteri speciali ai unei victorii pe care ne-o dorim cu tot sufletul. Hai, România!”, a declarat Mihai Gâdea.

Realizatorul emisiunii ”În gura presei”, intră în hora Antenelor pentru ziua specială și va fi pentru câteva ore, reporter sportiv. Badea va fi reporter sportiv și va relata la cald, noutățile de la Național Arena, locul cel mai fierbinte din Capitală.

În timp ce Adrian Ursu și Costin Desliu vor da detalii din loja oficială, iar Octavia Geamănu și Floriana Iacob completează seria relatărilor de la fata locului.

Ediția specială continuă după meci, la Antena 1, Antena 3 și GSP TV, cu reacții la cald, imagini și declarații în exclusivitate.

România joacă azi, ultima șansă de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia. După ce a pierdut manșa tur cu 1-3, România trebuie să bată la două goluri diferență, naționala Greciei.