Breaking news

Mircea Badea: Nu îl pup în cur pe Traian Băsescu

Declarație dură și categorică a lui Mircea Badea, în cadrul emisiunii ”În cura presei” de duminică seară de la Antena 3. Badea a spus clar că el nu îl pupă în cur pe Traian Băsescu și nici nu o va face vreodată.

mircea badeaMircea Badea și-a început emisiunea de duminică seară de la Antena 3 spunând: Nu îl pup în cur pe Traian Băsescu și nici nu o să îl pup în cur pe Traian Băsescu.

Realizatorul Antena 3 și-a explicat apoi declarația precizând că în accepțiunea propagandiștilor lui Băsescu că cei care îl critică pe președinte sunt plătiți de Dan Voiculescu să facă asta.

Deci ideea este că eu, probabil Gâdea, Ciutacu, Dana Grecu, Radu Tudor, Adrian Ursu, în mod normal l-ar diviniza sau pupa în cur pe Băsescu, dar primesc mulți bani de la Dan Voiculescu ca să-l atace pe Băsescu”, a spus ironic Mircea Badea.

Realizatorul tv a precizat că toată presa care susține propaganda portocalie și pe Băsescu nu se susțin în piață și că nu ei produc banii pe care îi primesc, în baza audiențelor ci sunt finanțați de PDL.

”Eu am înțeles că presa trebuie să fie în Opoziție cu Puterea. Văd că trebuie să îl pupi în cur pe Băsescu, pentru că el e la putere și trebuie să-l pupi în cur. În fel contrar, îi pupi în cur pe Voiculescu”, a mai spus Mircea Badea.

După care a precizat că Pro TV, care se dă independent și deontolog, este cel mai abject post tv din România întrucât s-a dat de fiecare dată cu puterea pentru a-i merge bine.

Mircea Badea a confirmat că a fost ofertat de B1 TV însă pentru că nu putea să-l pupe în cur pe Băsescu, a trebuit să refuze oferta, deși i se oferiseră foarte mulți bani.