Breaking news

Mircea Badea mănâncă la micul dejun omletă cu semințe de cânepă decorticate

Carmen Brumă a dezvăluit joi seară, în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3, ce servește Mircea Badea la Micul dejun.

mircea badea si carmen brumaInvitată de Mihai Gâdea să-și prezinte cartea ”Jurnalul unei gravide”, lansată miercuri în librării, Carmen Brumă a dezvăluit și ce-i servește lui Mircea Badea, dimineața, la micul dejun.

Omletă cu semințe de cânepă decorticate, semințe cu iaurt, însă Mircea nu știe ce mănâncă întrucât nu are răbdare să asculte”, a declarat Carmen Brumă.

În momentul în care s-a realizat ”pasa” dintre Gâdea și Badea, cel din urmă a ținut să precizeze că iubita lui îi gătește micul dejun doar de două ori pe săptămână și că în rest mănâncă la benzinărie.

„În afară de mesele pe care i le pregătesc eu…..”, a  început Carmen să dea din casă, după care a fost întreruptă de Mircea care a replicat: cam două pe săptămână. După care iubita lui și-a continuat dezvăluirea privind hrana lui Badea: el nu trăiește sănătos, pentru că el are o slăbiciune pentru benzinării. El nu are o dietă atât de nesănătoasă și dezechilibrată.

”Prietene nu am timp de așa ceva, nu combina aia, singura calitate la mine e să fie bun…vine actualitatea peste mine”, a mai spus Mircea Badea.

După ce a spus că el se plimbă cu copilul prin casă și îi arată apartamentul, Mircea Badea a spus că s-a gândit să-i lase câte un milion de lei dimineața, pe marginea patului, ca să se descurce singur.

Cartea lansată de Carmen Brumă a fost scrisă ca urmare a experienței trăite de aceasta în perioada cât a fost gravidă. Badea replicând că s-a gândit să scrie și el o carte despre experiența lui din timpul sarcinii.

”O să scot și eu cartea mea cu experiența mea de-a lungul celor nouă luni”, a mai spus Mircea Badea.

Carmen Brumă a mai spus în cadrul emisiunii de la Sinteza Zilei că ea a alergat până în ziua în care a născut precizând: nu cred că nașterea naturală este pentru oricine. există niște avantaje clare ale nașterii naturale.

Carmen Brumă a adus pe lume, pe 14 mai 2014, un băiețel, tatăl copilului fiind Mircea Badea.

>