Breaking news

Mircea Badea l-a adus în emisiune pe ursul Pufuloi

Mircea Badea a venit la emisiunea ”În gura presei” de la Antena 3, cu un urs pe care l-a botezat Pufuloi, parodiind astfel oaia Pufulica de la TVR 3.

mircea badea - pufuloiInspirat de gogomănia făcută de Cristian Nițulescu, pe 6 decembrie, la emisiunea de relansare a TVR3, când a venit cu o oaie de pluș, pe care a botezat-o Pufulica, Mircea Badea a venit la emisiune cu ursul Pufuloi.

Badea și-a început astfel emisiunea, parodiind spusele lui Nițulescu de la TVR 3: Bună seara, faceți cunoștință cu ursul Pufuloi. El este pufuloiul Antena 3. Când ne enrvăm, noi îl mângâiem pe cap. ATÂT.

Badea a precizat că a venit cu ursul pentru că are audiența mai mare decât a TVR 3 și că oaia Pufulica reprezintă rating-ul postului Televiziunii Române.

Prietene io nu știam că există TVR 3. Eu am fost șocat când ăla a spus că TVR 3 se transformă. Am înțeles că TVR 3 e un canal pentru oamenii de la țară, dar înainte ce era, un canal de filme porno și îi arăta puțulica. La audiența noastră ne permitem un urs uite atât, vai de pufulica ăluia”, a mai spus Mircea Badea.

Realizatorul tv a mărturisit că ursul aparține nepoatei lui și că a avut ceva probleme până când a ajuns cu el în studioul Antena 3.

De Moș Nicolae, TVR 3, s-a rebrănduit, schimbându-și culorile graficii din violet în verde. Startul rebrănduirii l-a dat Cristian Niţulescu, realizatorul tv  a apărut în direct cu o oaie de pluș, botezată Pufulica, pe care spune că o mângâie când este nervos.

Bună ziua. Faceți cunoștință cu Pufulica. Ea este oaia noastră a redacției și de fiecare dată când avem probleme, sau ne enervăm, o mângâiem pe cap ca să ne calmăm. Acum sunteți martori la o transformare. TVR 3 se transformă. TVR 3, canal al Televiziunii Publice devine verde, un vede pe care l-aș asocia cu celebre versuri: verde crud, verde crud, mugur alb și roz și pur. Asta ne dorim, să vă oferim dumneavoastră celor care ne urmăriți. Un canal proaspăt. El se transformă la nivel de culoare și vă propune câteva linii tematice, destinate Românei tihnite, comunităților mici și mijlocii. Șiii aaaa da, am uitat, La Mulți ani Nicolete și Nicolai, inclusiv celor pe care nu am apucat să le dau telefon astăzi, cunoștințe prieteni și așa mai departe. Și La Mulți Ani TVR 3 de Moș Nicolae, cu Pufulția, ea e Pufulița, o iubim cu toții, și reprezintă simbolul României tihnite”, așa și-a început Cristian Niţulescu, emisiunea ce găzduia relansarea TVR 3.