Breaking news

Mircea Badea, învins în ring, de luptătorul K1, Teodor Emi – VIDEO

Mircea Badea a fost ”bătut”, vineri seară, de către luptătorul K1, Teodor Emi. Sprtivul l-a provocat la luptă pe jurnalistul Antena 3, după incidentul de astă vară cu motocicliștii care-i bruiau emisiunea live realizată de Badea în fața sediului Antena 3.

mircea badea - teodor emi - luptaMircea Badea a acceptat să se lupte în ring cu Teodor Emi deși a precizat din start că nu se poate lupta de la egal la egal cu un sportiv de performanță și că acesta nu este unul dintre motocicliștii cu care s-a certat astă vară pentru că îi bruiau emisiunea.

Lupta dintre Badea și Emi a fost organizată în colaborare cu Federația Română de Kempo în Sala Rapid din București, într-un cadru oficial, cu arbitri și cu reguli, pentru ca evenimentul să fie unul sportiv.

Mircea Badea a rezistat doar o rundă în ring cu luptătorul de K1, timp în care mai mult a încasat decât a lovit. Jurnalistul a spus după meci că trebuia să negocieze reprize mai scurte.

”După meci. Totul ok. Nu am obişnuinţa efortului fizic specific după cum am mai spus, aşa că am oprit când suflul nu mai era ok. P.S. Trebuia să fi negociat runde de două minute, nu de trei”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de facebook.

După meci, presa tabloidă a început să urle că Badea a încasat o bătaie soră cu moartea, lucru infirmat de jurnalist, prin intermediul mai multor postări pe contul său de facebook.

Ok, văd că unii sunt foarte proşti. Am 40 de ani, n-am practicat sporturi de ring că nu m-au interesat, dar nu m-am dat la o parte de la asta. Nefiind obişnuit cu specificul sportului respectiv, m-am ars fizic foarte repede. N-am fost făcut ko, n-am nici măcar o buza spartă, n-am nici măcar o vânătaie. Când am simţit că s-a terminat benzină am spus stop la jumătatea reprizei a două. Şi cu asta basta.  Citind titlurile de pe facebook sau din “presă” pare că m-a călcat un tanc iar eu nu am nici măcar o vânătaie. Pur şi simplu când s-a terminat benzină din cauza lipsei exerciţiului specific am zis stop. Atât. Citesc că am fost făcut ko. Oau!!! Mă simt vinovat că nu”, a mai scris Mircea Badea pe Facebook.

Mircea Badea a mulțumit pe facebook lui Amatto Zaharia pentru cadrul impecabil şi o organizare ireproşabilă: Doresc să exprim public aprecieri pentru Federaţia Română de Kempo şi pentru preşedintele ei, Amatto Zaharia, care asigura cadrul sportiv, organizatoric, civilizat şi legal al unei confruntări pornite după cum bine ştiţi. Mulţumesc de asemenea lui Cristi Istrate de la Meiyo Gym, fost luptător profesionist de muay thai în Thailanda, care a încercat să mă familiarizeze cu o convenţie de lupta şi cu un ritm de ring complet străine mie. P.S. Reafirm încă o dată diferenţa uriaşă între o lupta reală şi o convenţie sportivă.

>