Breaking news

Mircea Badea îi face pe jurnaliști proști și sugători de ciorapi de polițiști și procurori

loading...

Mircea Badea, realizatorul emisiunii În Gura Presei de la Antena 3, a jignit dur jurnaliștii, scriind pe pagina lui de Facebook că aceștia sunt proști și că sunt ”doar niste sugatori de ciorapi de politisti si procurori”.

badea mirceaMircea Badea își jignește în mod grosolan și aberant, pe jurnaliștii de la televiziunile de știri, făcându-i proști și sugători de ciorapi de polițiști și procurori.

Jignirea la adresa jurnaliștilor a fost postată pe Facebook, luni, la scurt timp după e toate televiziunile de știri din România prezentau în regim de Breaking News, decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție privind casarea deciziei de condamnare la închisoare în dosarul transferurilor din fotbal.

Deranjat de relatările jurnaliștilor de la Înalta Curte, Mircea Badea a considerat că e cazul să-i facă albie de porci și să îi jignească în mod incalificabil.

”Mă uit la televizor pe toate posturile și sunt îngrozit de cât de înfiorător de proști sunt ”jurnaliștii”. Săracii. Doar niște sugători de ciorapi de polițiști și procurori”, a scris Badea pe pagina lui de Facebook.

Să jignești în halul ăsta jurnaliștii la grămadă doar pentru că ție nu îți convine cum relatează, este de neacceptat.

Nu ar vrea Mircea Badea Chiar El, să școlească toți jurnaliștii din România?!

mircea badea facebook

loading...