Breaking news

Mircea Badea a devenit fanul lui Vladimir Drăghia – VIDEO

loading...

După ce Antena 1 l-a concediat de la emisiunea Burlacul, Vladimir Drăghia și-a găsit un susținător în persoana lui Mircea Badea.

În cadrul emisiunii ”În gura presei”de joi seară, de la Antena 3, Mircea Badea a declarat că  a devenit fanul lui Drăghia, pe motivă că acesta i-ar fi dat cu flit și ar fi numit-o “penibilă” pe o concurentă de la Burlacul ce încerca să-i intre în grații.

Pus la zid de Bote, criticat de concurente și concediat de Antena 1, Drăghia și-a găsit un susținător în persoana lui Badea.

Mircea Badea a povestit în emisiunea sa că nu a urmărit reality show-ul ”Burlacul”, dar că producătorul emisiunii sale i-a povestit ce a făcut Drăghia cu fetele și cum le-a refuzat pe toate.

Pentru faptul că nu a căzut în mrejele fetelor și că le-a pus la zid, Badea a decis să devină fanul ex-Burlacului.

În emisiunea ”Burlacul”, difuzată joi seară la Antena 1, o concurentă s-a dat peste cap și a încercat să facă imposibilul pentru a-l cuceri pe Drăghia. S-a îmbrăcat în cadână și a încercat să danseze pe ritmuri orientale, și-a fluturat sânii prin fața ochilor Burlacului, l-a legat la ochi ca să o simtă, însă Vladimir s-a dovedit a fi de piatră.

Vladimir a recunoscut că nu i-a plăcut momentul cu dansul și nici faza cu legatul la ochi și că respectiva concurentă a fost penibilă. La finalul dansului fata cerșea o îmbrățișare de la Drăghia, pe care a obținut-o cu jumătate de măsură. Când s-a văzut în brațele lui Drăghia, fata a început să-l pupe pe obraji și chiar pe gură. Gestul de tandrețe al fetei nu i-a plăcut lui Drăghia care s-a arătat dezgustat de sărutul primit, motiv pentru care s-a șters la gură cu mâna.

Vezi aici video cu fata care i-a făcut pe cei de la Antena 1, să-l dea afară pe Vladimir Drăghia de la emisiunea ”Burlacul”.

 

 

 

loading...