Breaking news

Mircea Badea a devenit tătic. Carmen Brumă a născut un băiețel

Carmen Brumă şi Mircea Badea au devenit părinţi. Vedeta Realitatea TV a născut miercuri seară, un băiețel de toată frumusețea.

mircea badea si carmen brumaBucurie mare în familia lui Mircea Badea și a lui Carmen Brumă. Cele două vedete tv au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos.

Carmen Brumă, în vârstă de 37 de ani, a născut miercuri, pe cale naturală, la maternitatea Clinicii private, Regina Maria din București.

În timp ce Carmen se chinuia în sala de maternitate, Mircea Badea se plimba ca un leu în cuşcă. După ce colegii lui de la tv și radio au ajuns la clinic Badea s-a pus să facă selfie.

Mircea Badea şi Mihai Gâdea au făcut galerie pentru Carmen Brumă. “Împingeeeee!!!” , a scris realizatorul emisiunii “În gura presei” pe Facebook.

La ora 18.00, Mircea Badea a intrat în direct la radio pentru a se scuza în faţa ascultătorilor pentru absenţa din emisiune, fără a da însă informaţii despre statutul de tătic.

Mircea Badea și Carmen Brumă sunt de mulți ani împreună, însă nu și-au oficializat relația la starea civilă sau la biserică.

badea - gadea - spital

>