Breaking news

Mircea Badea a anulat repetițiile de miercuri de la parada militară

Premierul Victor Ponta a anulat repetițiile de miercuri ale paradei militare după ce Mircea Badea s-a plâns că s-a blocat orașul.

Marți, premierul Victor Ponta i-a cerut Ministrului Apărării, Corneliu Dobrițoiu să anuleze repetiția de miercuri a militarilor pentru defilarea de  Ziua Națională a României, întrucât se blochează traficul rutier în București.

Premeirul i-a cerut ministrului soluții în privința repetițiilor, eventual să se desfășoare noaptea. Însă pentru că avioanele nu pot să facă repetiții pe timpul nopții și oricum acest lucru ar provoca un zgomot puternic, s-a anulat în totalitate repetiția de miercuri.

Anularea repetiției de miercuri vine după ce luni seară, în timpul pasei dintre emisiunile Sinteza Zilei și În Gura presei, Mircea Badea s-a plâns premeirului că s-a blocat traficul luni în București din cauza paradei militare.

Pentru că vine Ziua Națională a României și pentru că l-am văzut pe domnul prim ministru Ponta vorbind despre Ziua Națională și despre pregătirile care se fac, am și eu un amendament, de cetățean, eu nu înțeleg de ce eu român trebuie să mă chinui de Ziua Națională. Nu trebuie să-mi placă Ziua Națională? Nu trebuie să o aștept ca pe o sărbătoare? Păi dacă eu mă chinui de Ziua Națională, deprind un reflex. Zic, băi iar vine Ziua Națională, cud efilarea, iar se blochează orașul, și așa se circulă oribil, oribil în București. Dacă se mai și blochează timp de patruzeci de mii de ore, pentru ca unii să meargă de la Piața Presei în linie dreaptă până la Arcul de Triumf și trebuie să repete chestia treaba asta că e complicată și paralizează orașul..În loc să-mi placă Ziua Națională, ajung să privesc cu groază la Ziua Națională”, a spus Mircea Badea.

Premeirul i-a dat dreptate și a spus că va anula repetiția de miercuri și că se va defila doar sâmbătă, pe 1 Decembrie.

Aveți dreptate. Să nu se mai blocheze orașul, aveți dreptate. Mi-au promis că durează mai puțin luni, dar tot vreo trei ore a durat. Știu foarte bine pentru că am încercat să ajung în zonă și am luat-o pe jos. Gata cu repetițiile, sâmbătă va fi defilarea și atât”, a spus premierul Victor Ponta în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3.

Dacă are așa mare influență la premeir, zic s-l punem pe Mircea Badea în funcția de Avocat al Poporului ca să rezolve mai rapid problemele de zi cu zi ale cetățenilor.

>