Breaking news

Miracol. Și-a înviat copilul declarat mort la naștere de către medici

O mamă din Australia a reușit să-și readucă la viață, unul dintre gemeni, la scurt timp după ce medicii îl declaraseră mort.

nou nascutDupă 27 de săptămâni de sarcină, australianca a dus pe lume, doi copii, gemeni, o fată și un băiat. Emily, sora lui Jamie, respira şi se afla într-o stare bună de sănătate, însă fratele ei a fost declarat mort după ce medicii l-au resuscitat timp de 20 de minute.

Șocată de vestea dată de medici, cum că băiatul din sarcina gemelară a decedat, proaspăta mămică a cerut ca nou născutul să-i fie adus în salon.

Îndurerată, femeia şi-a luat băieţelul în braţe şi a continuat să-i vorbească. Timp de două ore, părinţii micuţului l-au îmbrăţişat şi i-au vorbit. Iniţial, Kate Ogg a simţit că pieptul băieţelului s-a ridicat, asemena unui suspin, însă medicii au explicat că aparenta răsuflare era doar un act reflex.

”I-am spus care era numele lui şi că avea o surioară. I-am vorbit despre planurile pe care le aveam pentru el, de-a lungul vieţii lui„, a spus Ogg.

Ca prin miracol, bebelușul a revenit la viață și a început să respire regulat.

La scurt timp şi-a deschis ochii. A fost un miracol. Apoi şi-a mişcat mâinile şi m-a apucat de deget. Doctorii continuau să-şi clatine capetele spunând ‘Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred”, a povestit mama, jurnaliştilor australieni.

David Ogg, soțul mamei salvatoare este mândru cu o așa nevastă declarând jurnaliștilor că: Din fericire, am o soţie foarte puternică şi foarte inteligentă. A fost instinctiv ceea ce a făcut. Dacă nu ar fi acţionat întocmai, probabil că Jamie nu ar acum aici.

Australianca a atras atenţia asupra importanţei contactului direct între mamă şi copil, mai ales în cazul bebeluşilor bolnavi.