Breaking news

Minunile lui Tămaș se întâmplă chiar de Paște, la Look TV

Pe 5 mai, chiar în prima zi de Paşte, “Minunile lui Tămaş” intră în casele românilor, prin intermediul Look TV. Gazda emisiunii este îndrăgitul interpret de muzică populară Aurel Tămaş.

minunile lui tamasÎncepând din 5 mai, în fiecare duminică, de la ora 13:00, timp  de două ore, îndrăgitul interpret de muzică populară, Aurel Tămaș îi va convinge pe invitaţii săi speciali să fie parte a minunilor sale.

O emisiune  de divertisment, un showman  authentic, Tămaş, şase asistente super sexi  şi actorul Ruslan Bârlea, un fel de “mascotă” a emisiunii –  iată o propunere irezistibilă pentru o duminică după-amiază mai mult decât reuşită, doar pe Look TV, cu muzică, dans, momentele umoristice, concursuri neaşteptate între vedetele invitate.

Invitaţii primelor ediţii, programate în prima şi a doua zi de Paşte, sunt Daniela Condurache, Ioan Isaiu, Gelu Voicu, Miki, Crina Matei, Matilda Pascal Cojocăriţa, Ștefan și Horaţiu Cigu, vedete care au acceptat provocarea lui Tămaş fără să stea pe gânduri şi fără să ştie ce le aşteaptă.

“Minunile lui Tămaş”, singura emisiune care vă va convinge să credeţi în minuni, promite să ofere bucurie din plin pentru sărbători Pascale minunate, alături de Look TV.

Aurel Tămaş, interpret de seamă al cântecului popular ardelenesc, este foarte apreciat pentru cântecele sale, cum ar fi “Viaţă trecătoare”, “Toate-n lume trec şi vin”, “Balada săracului” ș.a. Prima experiență muzicală a avut-o la 10 ani, ca acordeonist, iar mai târziu, în liceu, a înființat prima orchestră unde se evidențiază ca instrumentist și dirijor.

În 1992, a început una dintre cele mai importante colaborări din cariera sa, cea cu maestrul Dumitru Fărcaș.

Anul 1995 îi aduce participarea la Cerbul de Aur și primele apariții pe posturile de televiziune. A urmat o ascensiune rapidă care a adus cu sine numeroase succese, Aurel Tămaș bucurându-se astăzi de o popularitate uimitoare.

>