Breaking news

Minoră violată, ucisă și abandonată de propriul văr, într-o pădure din Suceava

loading...

O tânără în vârstă de 14 ani, dispărută de acasă de două săptămâni, a fost găsită în pădurea de la marginea satului Arbore, județul Suceava. Minora a fost violată, ucisă și abandonată în pădure chiar de vărul ei.

minora ucisa de propriu varCruzime fără margini. Un tânăr de 19 ani și-a violat cu bestialitate vara și apoi a ucis-o. Anchetatorii au găsit-o pe minoră dezbrăcată, cu urme de violență pe corp și era acoperită cu frunze.

În momentul în care fata dispăruse de acasă părinții au alertat autoritățile și au început căutările. Chiar el a fost cel care le-a spus membrilor familiei fetei că o văzuse pe aceasta în după-amiaza zilei în care a dispărut vorbind pe uliță la telefon.

După două săptămâni de căutări, oamenii legii au găsit-o joi seara, în pădurea de la marginea satului sucevean.

Băiatul de 19 ani a plecat în străinătate după dispariția fetei și s-a întors zilele trecute. Reținut de polițiști, ucigașul și-a recunoscut fapta.

Polițiștii mai cred că băiatul a violat-o, apoi a ucis-o, pentru că-l amenințase că va da totul în vileag.

A spus că a violat-o şi l-a ameninţat că spune la poliţie şi i-a tăiat gâtul. A ascuns-o şi gata, a plecat”, a spus unchiul fetei.

Sfâșiată de durere, mama fetei a spus că sperat tot timpul că o va găsi în viață.

Adolescenta era elevă în clasa a VIII-a şi se pregătea de liceu. Era un model pentru colegii de clasă. “Era o fată exemplu în clasă. Premiantă în clasele I–VII, premii an de an”, a spus tatăl copilei.

Pentru fapta lui, tânărul violator și ucigași riscă să stea 25 de ani după gratii.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>