Breaking news

Minora dispărută în Teleorman a fost ucisă la ordinul unei proxenete – VIDEO

Florina Geanina Tănase, minora găsită moartă în 28 decembrie 2011 într-un canal din județul Giurgiu a fost ucisă de trei tineri la ordinele unei proxenete.

Pe 28 decembrie polițiștii au găsit cadavrul unei fete, aruncat într-un canal de irigaţii de lângă comuna Vânătorii-Mici, judeţul Giurgiu, la aproximativ un kilometru de DN 61 Ghimpaţi-Găeşti.

În urma anchetei au stabilit că victima, era Florina Geanina Tănase, o fată de 16 ani din Alexandria, care fusese dată dispărută pe 10 octombrie 2011.

Anchetatorii au stabilit că pe 4 noiembrie, ea a fost condusă de Nicuşor D., 21 de ani, din comuna Găiseni, judeţul Giurgiu, şi de o altă fată de 16 ani, din Zimnicea, la un canal de irigaţii de lângă Vânătorii-Mici. Aici tânărul a strangulat-o pe fata din Alexandria cu un cablu liţat, apoi a aruncat-o în canal.

Crima a fost făcută la ordinul Luizei D., 21 de ani, din comuna Nanov, Teleorman, pentru a o împiedica să anunţe poliţia cu privire la activităţile de prostituţie şi proxenetism pe care aceasta le coordona.

Pentru a-i aduce dovata crimei, tânărul i-a secţionat fetei ucise degetul arătător de la mâna dreaptă, folosind o şurubelniţă, apoi i l-a prezentat proxenetei.

Toate cele trei persoane implicate în această crimă, au fost reţinute de poliţişti, iar vineri procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Nicuşor D. Și minora care a participat la comiterea crimei este cercetată penal pentru omor calificat.