Breaking news

Minoră bătută și obligată de colegele ei să facă sex cu un tânăr – VIDEO

loading...

O tânără în vârstă de 16 ani a fost bătută și forată de două tinere de 15 și 16 ani, să facă sex cu un tânăr de 19 ani. Momentul violului și al bătăii a fost filmat de agresoare cu telefonul mobil.

minora abuzataDouă tinere din Florida au îngrozit America,după ce și-au bătut cu bestialitate prietena, și au forțat-o să facă sex cu un tânăr de 19 ani.

În imaginile filmate cu telefonul mobil, se observă cum două fete o țin și o lovesc cu putere pe adolescentă, în timp ce aceasta se roagă să fie lăsată în pace. Agresoarele au târât-o într-o cameră și au ținut-o cu forța în timp ce tânărul o viola.

După care, victima este lăsată mai târziu să plece, dar nu înainte ca una dintre atacatoare să o scuipe. Minora violată și bătută a reușit să ajungă la mașină și să plece acasă, unde s-a prăbușit inconștientă.

Victima a fost internată în spital cu fața umflată, având mai multe oase rupte. Minora de 16 ani le-a povestit polițiștilor că adolescenții pe care îi credea prieteni au atacat-o după ce au fumat împreună marijuana și au băut bere.

La tribunal, minora a povestit judecătorului că a fost aruncată pe scări și izbită cu fața de perete până i-au cedat arcadele și nu și-a mai simțit fața.

Cei trei agresori au fost condamnați pentru agresiune și viol în luna noiembrie 2013, iar imaginile îngrozitoare au fost publicate în premieră, ieri de CBS Miami.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>