Breaking news

Ministrul Radu Stroe este uluit de câtă golănie există în poliția română

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat, marţi, că este uluit de câtă golănie este în Poliția Română, făcând referire la şeful IPJ Olt, Ion Voicu, care a intrat în concediu medical, deși trebuia să vină la audieri.

radu stroeScandalul de proporții in Poliția Județului Olt, l-a uimit și pe Minisitrul Radu Stroe.

Șeful IJP Olt, Ion Voicu urma să fie audiat astăzi de o comisie disciplinară de la Ministerul de Interne. Acest lucru survine în urma mai multor nereguli constatate de corpul de control al  după  fostului ministru de Interne Mircea Duşa.

Lucrurile s-au precipitat, după ce o polițistă din Balș și-a înjunghiat șeful pe motiv că ar fi violat-o timp de mai mulți ani. După care polițista a depus o plângere la DIICOT Craiova unde a spus că și șeful IPJ Olt și primprocurorul județului ar fi forțat-o să întrețină relații sexuale.

Nu credeam că în Poliţia Română există atâta golănie. După ce acest om (comisar şef Ion Voicu, n.r.) s-a angajat în faţa secretarului de stat că se va prezenta la audieri, aflăm astăzi că şi-a luat concediu medical încă două săptămâni”, a spus Radu Stroe

Ministrul de Interne consideră că Ion Voicu nu a venit la audieri la Ministerul Afacerilor Interne pentru că este vinovat şi fuge de răspundere.

Radu Stroe a spus că oricum Voicu va fi suspendat din funcţie, într-o formă sau alta, precizând că cercetarea declanşată în cazul acestuia se apropie de final.

Și totodată a dat asigurări că Ion Voicu nu va mai lucra nicio zi în Poliția Română.