Breaking news

Ministrul Muncii, Mariana Câmpenau a făcut accident vascular

loading...

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu a ajuns de urgență la spitală, după ce sâmbătă a suferit un accident vascular. Anunțul a fost făcut luni, de premierul Victor Ponta.

mariana campeanu - ministerul munciiMariana Câmpeanu a ajuns sâmbătă, de urgență la Spitalul Universitar, unde i-au fost făcute o serie de investigaţii. Ministrul Muncii a suferit un accident vascular, care din fericire nu i-a afectat grav starea de sănătate.

Problema de sănătate vine după ce în presă au apărut informații potrivit cărora Ministrul Mariana Câmpeanu i-ar f dat soțului ei pensie de invaliditate, fără ca acesta să fi îndeplinit condițiile. Și după ce Președintele Traian Băsescu i-a cerut în mod public demisia Marianei Câmpeanu din funcția de Ministru al Muncii dacă ştie că soţul ei nu este invalid şi nu are niciun handicap care să îl încadreze în gradul întâi de invaliditate.

Mariana Câmpeanu se apără și spune că soțul ei este grav bolnav și că aceste atacuri i-a afectat și ei starea de sănătate. Dar că nu își dă demisia pentru că nu a făcut nimic ilegal sau imoral.

loading...