Breaking news

Mini studio Digi 24 la locul unde copilul a fost ucis de câine

Postul de știri Digi 24 a realizat un mini studio de la locul tragediei din preajma Parcului Tei din Sectorul 2 al Capitalei, unde luni la prânz un copil de 4 ani a fost ucis de câinii maidanezi.

mini studio digi 24Laurențiu Rădulescu, prezentatorul emisiunii ”Din Interior” a fost moderatorul dezbaterii ad hoc organizate în mini studioul Digi 24, amplasat la mică distanță de locul tragediei.

Cu două camere HD, reflectoare, microfoane și două pupitre, Digi 24 a reușit să amenajeze în scurt timp studioul mobil. Unde Laurențiu Rădulescu a avut doi invitați care au dat detalii despre incidentul nefericit. Cei doi invitați au fost, Cecilia Nicolicescu, directorul Centrului Teritorial Veterinar Sector 2 și Răzvan Băncescu, director general al Autorității Pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor.

Luni, în jurul orei 12.30, un copil în vârstă de 4 ani a fost atacat și ucis de mai mulți câini maidanezi aflați în incinta unei proprietăți private din imediata apropiere a Parcului Tei.

Copilul se juca împreună cu fratele lui în vârstă de șase ani, prin acea zonă, moment în care au fost atacați de câini. Cei doi copii fuseseră lăsați nesupravegheați de bunica care-i avea în grijă.

Copilul de șase ani a scăpat doar cu o mușcătură la picior după care a fugit acasă la bunica și i-a spus ce s-a întâmplat.

Alături de Digi 24, la locul tragediei au veni și echipe de transmisie live ale Antena 3 și Realitatea TV.

laurentiu digi 24digi 24 studio