Breaking news

Minerale în funcție de culoare – alegem violet, albastru, roșu sau verde?

Bijuteriile cu pietre prețioase au fost și vor fi întotdeauna în pas cu moda. Orice femeie trebuie să aibă în colecția ei unele accesorii care să o scoată în evidență, iar bijuteriile cu minerale sunt alegerea perfectă de fiecare dată.

Cu toate acestea, există câteva reguli pe care trebuie să le știi, atunci când alegi mineralele pe care le porți. Pentru că experții de pe Bijuterii TV lucrează de ani de zile cu astfel de bijuterii, au decis să îți ofere câteva sfaturi legate de cum și când să porți fiecare nestemată în parte.
În următoarele minute vei afla cum să îți construiești ținutele perfecte, în funcție de garderoba ta, evenimentul la care participi sau chiar subtonul pielii tale!

Bijuteriile cu minerale – cum le aleg?

Chiar dacă sunt deosebite și atrăgătoare, mineralele sunt atât de diversificate, încât poți să fii ușor indecisă atunci când trebuie să alegi. De aceea, există câteva sfaturi generale pe care trebuie să le iei în calcul:

1. Gândește-te la ținuta pe care o vei purta!

Atunci când te pregătești pentru un eveniment, este normal să pornești cu vestimentația. Accesoriile și mineralele pe care le alegi trebuie să o completeze perfect!

2. Cunoaște-ți subtonul pielii

Deși nu mai este o regulă de aur în zilele noastre, unele minerale se potrivesc mai bine anumitor tonuri ale pielii. Dacă vrei să afli care este subtonul tău, sunt multe articole pe Internet care te vor învăța!

3. Ia în considerare tematica evenimentului

Nu este niciodată o idee rea să ai cea mai frumoasă ținută din încăpere, însă exagerările ar trebui evitate. Alege culoarea mineralelor în funcție de anotimpul în care te afli, tematica evenimentului sau stilul locației în care mergi.

Mineralele – ce culori sunt disponibile?

Un criteriu important pentru majoritatea femeilor atunci când aleg să poarte bijuterii cu minerale este culoarea pietrelor. Cei de la Bijuterii TV au o selecție impresionantă de accesorii cu minerale colorate, iar astăzi îți vor spune care sunt cele mai populare, în funcție de culoare.

Roșu – Rubinul și Granatul

Mineralele de culoare roșie te aduc întotdeauna în centrul atenției și oferă o eleganța aparte ținutei tale. Se potrivesc cel mai bine persoanelor cu un subton cald și merg cel mai bine alături de haine în culori neutre.

Violet – Ametistul

Ametistul este reprezentantul mineralelor violet. Îmbunătățește de fiecare dată ținutele, chiar dacă acestea sunt preponderent în culori monotone(gri) sau pline de culori puternice(portocaliu). Oferă o nuanță subtilă de eleganță și este perfect pentru vestimentația semi-formală.

Verde – Smaraldul

Verdele smaraldului este inconfundabil în lumea mineralelor! Smaraldul este printre cele mai rezistente și pure pietre prețioase și completează perfect orice combinație de haine colorate neutru. Dacă ai un subton rece, este alegerea perfectă pentru tine!

Albastru – Topazul și Larimarul

Dacă îți dorești ca mineralele tale să emane lux, alege bijuterii cu topaz sau larimar! Se potrivesc de minune cu subtonurile reci și pot fi accesoriile complementare pentru ținute mai mult sau mai puțin colorate.

 

Mineralele sunt pietre prețioase care transmit un mesaj despre tine. Alege culoarea care crezi că te reprezintă și intră acum pe Bijuterii TV pentru a-ți alege accesoriile cu minerale preferate!