Breaking news

Minculescu se retrage din muzică

loading...

Cristi Minculescu, solistul trupei Iris,  se retrage din muzică din cauza problemelor de sănătate.

Din cauza problemelor de sănătate, Cristi Minculescu vrea să se retragă din muzică. În prezent se află la o clinică din Germania unde urmează să efectueze un transplant de rinichi.

Artistul intenţionează să se retragă imediat după finalizarea concertelor organizate pentru împlinirea a 35 de ani de la înfiinţarea formaţiei Iris.

 “Analizele artistului arată că acesta ar putea avea nevoie, în scurt timp, de un transplant de rinichi, nivelul creatininei fiind deja foarte mare”, au mărturisit surse apropiate artistului pentru EVZ.

Operaţia este obligatorie şi se pare că soţia artistului va fi, din nou, donatorul.

Atât prietenii artistului cât și managerul acestuia neagă faptul că Minculescu ar fi grav bolnav și că se retage din muzică.

El a fost în august în Germania şi atunci a mai stat un pic acolo, iar acum s-a dus pentru că aşa avea programarea. Nu s-a pus problema unui transplant de rinichi, cel puţin nu în momentul de faţă. Cristi se va întoarce în ţară vineri, pentru că sâmbătă IRIS cântă la Iaşi. Cu atât mai puţin nu se va lăsa de muzică“, a ţinut să ne precizeze un prieten al artistului.

Cosmin Nicoară, managerul artistului a spus că informația e falsă și că, sâmbătă trupa Iris va susține un concert la Iași.

 

loading...