Breaking news

Mimi Kirk, cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani, vine în România

Numită de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, Mimi Kirk va susține în luna iunie la București conferința “How to Live Raw in Romania”.

mimi kirkCelebra americancă vine pentru prima data în România la invitația DO GOOD ACADEMY în cadrul VegFest – săptămâna vegetarienilor din România.

A cucerit întreaga lume cu cărțile ei despre cum să trăiești sănătos, are 77 de ani și arată impecabil, este vegetariană de la 30 de ani și în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan. Mimi Kirk le promite românilor o întâlnire memorabilă.

„La 30 de ani m-am decis sa nu mai mănânc hrană de origine animală și am devenit vegetariană. A fost mai degrabă o alegere spirituală. Apoi, am decis sa devin raw vegană și să împart experiența mea cu întreaga lume” a declarat Mimi Kirk.

La vârsta de 70 de ani a fost votată de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, Mimi Kirk este autoare a mai multor best seller-uri internationale, „Live Raw”, „Live Raw around the world” și “The Ultimate Book of Modern Juicing”.

Supriza oferită de Do Good Academy și The Code este lansarea cărții “The Ultimate Book of Modern Juicing”, în limba română, cu ocazia evenimentelor lui Mimi Kirk în România.

Speaker internațional, coach de renume mondial, avocat al vieții sănătoase și longevității, Mimi Kirk se va întâlni cu publicul român pe 11 iunie de la ora 9.30, la Palatul Ghica Tei din capitală unde va susține conferința “How to Live Raw in Romania”.

În deschiderea Conferinței lui Mimi, The Code va prezenta cel mai avansat program de juicing – detox pentru corp, minte și spirit din România.

Vineri, 10 iunie de la ora 18:00, publicul pasionat de alimentația sănătoasă va avea bucuria să socializeze cu Mimi Kirk, cel mai cunoscut chef raw vegan. Acest eveniment concept va transcende parametrii unei cine uzuale, pornind de la locația neconvențională, decorul ales, performance-ul artistic, meniul complex până la selecția de vinuri organice compatibile. Este ocazia unică să guști mâncărurile fine recomandate de Mimi în cadrul unei companii antrenante – “Dinner with Mimi Kirk”.

„How to Live Raw in Romania”, cu Mimi Kirk, este un eveniment unic pentru toți cei care își doresc să învețe să trăiască sănătos! Biletele pentru evenimentele lui Mimi Kirk la București sunt disponibile pe www.dogoodacademy.ro

Un eveniment susținut de Asociația Vegetarienilor din România și The Code. Despre Do Good AcademyDo Good Academy crează o platformă internațională unde oamenii care inspiră (antreprenori, profesori, vizionari, actori sau leaderi spirituali) își pun la dispoziție cunostințele și experiențele în fața unui public orientat către dezvoltare personală și un stil de viață sănătos și conștient.

Misiunea Do Good Academy este aceea de a transmite publicului o viziunie holistică asupra vieții de zi cu zi.Viziunea Do Good Academy se îndreaptă către o lume unde umanitatea este conștientă și responsabilă, având o relație armonioasă cu Natura, Pământul și întreg Universul. Do Good Academy organizează evenimente, workshop-uri, conferinte și tabere ce acoperă o vastă varietate de teme – pornind de la nutriție, terapii alternative, dezvoltare personală, soluții și tehnologii eco friendly până la agricultură biodinamică. Contact Do Good Academyask@dogoodacademy.ro