Milioane de clienți au ales deja Unibet, iar agenția crește și pe piața din România

Piata de pariuri sportive din Romania este extrem de dinamica, mai ales de cand segmentul de pariuri online a devenit reglementat cu adevarat. In prezent exista mai multi operatori acreditati pentru jocuri de noroc la distanta (pe internet), printre ei remarcandu-se agentia Unibet – brand de top in acest domeniu, la nivel international.

unibetCu licenta pana si in Australia, Unibet este preferata de peste 13,5 milioane de clienti din peste 100 de tari. Cel mai mare succes il are insa in Europa, unde activeaza pe mai multe piete. Casa de pariuri sportive online mai are licente in tari precum Marea Britanie, Franta, Italia si Germania.

“Bazandu-ne pe o motto-ul – de catre jucatori, pentru jucatori – ne straduim intotdeauna sa punem clientii nostri pe primul loc, incercand mereu sa oferim cea mai buna experienta la jocurile de noroc online de pe piata. Devotamentul nostru si munca depusa pana acum au fost recompensate cu numeroase premii de-a lungul anilor”, subliniaza reprezentantii Unibet pe site-ul oficial.

Romanii pariaza mai ales pe fotbal, insa ofera Unibet este extrem de variata. Competitii precum UEFA Champions League si Europa League atrag o multime de pariuri, caci agentia ofera fel de fel de optiuni interesante, cu cote extrem de tentante. Online totul este simplu si rapid, jucatorii avand mereu acces chiar si de pe mobil – direct din browser sau prin intermediul aplicatiilor dedicate. Plati se pot face prin diverse metode, la fel si retragerile. Pentru ca Unibet este licentiata in Romania, clientii sai se pot simti protejati, caci joaca 100% legal. In plus, avand un astfel de partener european de top in domeniul sau, jucatorii pot experimenta mereu cea mai buna tehnologie si cea mai buna oferta, dar si servicii de foarte buna calitate.

Referindu-ne la fotbal (sportul rege in Romania), trebuie sa subliniem ca romanii prefera sa parieze in special pe Liga I, Premier League, Primera Division, Serie A, Liga 1 si Bundesliga. Altfel spus, dincolo de competitia principala din tara noastra, este urmarit fotbalul din Anglia, Spania, Italia, Franta si Germania. In curand se va desfasura Campionatul European de Fotbal din Franta, programat intre 10 iunie si 10 iulie. Astfel, romanii vor avea o multime de meciuri remarcabile pe care sa poata paria. Cei de la Unibet deja permit pariurile pentru Euro 2016. Astfel, romanii isi pot alege favoritele pentru castigarea turneului final, dar si echipele care vor ajunge in semi-finale (top 4). Exista numeroase strategii de pariere, informatii in acest sens putand fi obtinute de pe website-urile dedicate pasionatilor de pariuri sportive, adevarate cluburi in mediul virtual.

Unibet ofera clientilor sai, dincolo de cea mai buna experienta la pariuri sportive online, alte jocuri de noroc pe internet precum poker, bingo si casino. Clientii noi pot primi oferte de bun venit, in functie de primul depozit si de alte criterii exprimate pe website. Astfel, se pot acumula bonusuri consistente, chiar si atunci cand primele experiente nu sunt castigatoare.

Unibet a avut un an excelent pe plan international, acest lucru fiind demonstrat de rezultatele financiare recent publicate. In 2016, este de asteptat ca Unibet sa evolueze foarte bine pe piata din Romania, unde tot mai multi clienti isi deschid conturi de pariuri online (si pentru alte jocuri disponibile). Mediul de pariuri online creste in sine in tara noastra, caci tot mai multi jucatori din mediul offline prefera varianta pe internet, iar noi jucatori tineri descopera pariurile sportive si incep direct in varianta online.

>